121

racerxonline.com

How to Watch: 2018 Washougal National

121
...

Don't miss the televised or online coverage of round nine of the Lucas Oil Pro Motocross Championship, the Washougal National. Get the rundown below on how to watch qualifiers and all four motos on Saturday, July 28.

If you miss a race, full replays will be available on-demand with the NBC Sports Gold Pro Motocross Pass.

Lucas Oil Pro Motocross

Round 9 | Washougal | Washougal, WA
Saturday, July 28

450 and 250 Moto 1  — 4:00 p.m. EDT — MAVTV (Live)

Once again this year, MAVTV will air first motos from all 12 rounds live. Use the MAVTV channel finder to see if you currently get MAVTV. You can also use that link to request that your cable provider carry MAVTV if they currently do not.

450 and 250 Moto 2 — 11:00 p.m. EDT — NBC Sports Network (Delayed)

Highlight Show — Wednesday, August 1 — 2:00 a.m. EDT — NBC Sports Network

Online Schedule

Round 9 | Washougal | Washougal, WA
Saturday, July 28

For the second straight season, NBC Sports Gold will provide live streaming for all 12 rounds of the Lucas Oil Pro Motocross Championship. Every single moto can be seen live and commercial-free for subscribers who purchase the Pro Motocross Pass, and each race will be available on-demand for subscribers to watch later.

Qualifiers  —  1:10 p.m. EDT —  NBC Sports Gold app (Live & Commercial-Free)

450 and 250 Moto 1 —   4:00 p.m. EDT —  NBC Sports Gold app (Live & Commercial-Free)

450 and 250 Moto 2 —  6:00 p.m. EDT—  NBC Sports Gold app (Live & Commercial-Free)

Other Links

Live Timing

2018 Numbers

Race Center

Follow Racer X

Twitter — @racerxonline

Instagram — racerxonline

Facebook

Other Information

Going to the Washougal Motocross National this weekend? Want to be able to get into the pits all day?

The only way to cruise the pits whenever you’d like is with the Racer X All-Day Pit Pass, but quantities are limited! Get yours today while they’re still available and receive all-day pit access, plus a one-year subscription to Racer X Illustrated, for just $50. This does not include General Admission.

If you preorder online for this event, you’ll need to pick your Racer X Pit Pass at the Racer X Pit Pass booth, where you’ll also receive an extra copy of Racer X, the official event sticker, and Racer X stickers.

Animated Track Map

All times local

7 a.m. - 2 p.m. Will Call
7:30 a.m. Mandatory Riders Meeting
7:45 a.m. Chapel Service (Pro Pits)
8:15 a.m. - 8:30 a.m. 250 Class Practice Grp B — 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35 a.m. - 8:50 a.m. 250 Class Practice Grp A — 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:50 a.m. - 9 a.m. Track Maintenance
9 a.m. - 9:15 a.m. 450 Class Practice Grp A — 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:20 a.m. - 9:35 a.m. 450 Class Practice Grp B — 15 minute 5 Free/10 Timed
9:35 a.m. - 9:50 a.m. Track Maintenance
9:45 a.m. - 9:50 a.m. 250 Class Grp B Start Practice — 5 minutes
9:50 a.m. - 10:05 a.m. 250 Class Practice Grp B — 15 minutes — Timed
10:10 a.m. - 10:15 a.m. 250 Class Grp A Start Practice — 5 minutes
10:15 a.m. - 10:30 a.m. 250 Class Practice Grp A — 15 minutes - Timed
10:30 a.m. - 10:45 a.m. Track Maintenance
10:40 a.m. - 10:45 a.m. 450 Class Grp A Start Practice
10:45 a.m. - 11 a.m. 450 Class Practice Grp A — 15 minutes — Timed
11:05 a.m. - 11:10 a.m. 450 Class Grp B Start Practice — 5 minutes
11:10 a.m. - 11:25 a.m. 450 Class Practice Grp B — 15 minutes — Timed
11:25 a.m. - 11:35 a.m. Track Maintenance
11:35 a.m. - 11:45 a.m. Two-Stroke Practice
11:50 a.m. - 12:05 p.m. 250 Consolation Race
12:05 p.m. - 12:20 p.m. 450 Consolation Race
12:20 p.m. - 12:30 p.m. Two-Stroke Race
12:40 p.m. - 1 p.m. Opening Ceremonies
1 p.m. - 1:10 p.m. 250 Class Sight Lap
1:10 p.m. - 1:45 p.m. 250 Class Moto #1
1:45 p.m. - 2 p.m. Podium Interviews
2 p.m. - 2:10 p.m. 450 Class Sight Lap
2:10 p.m. - 2:45 p.m. 450 Class Moto #1
2:45 p.m. - 3 p.m. Podium Interviews
3 p.m. - 3:10 p.m. 250 Class Sight Lap
3:10 p.m. - 3:45 p.m. 250 Class Moto #2
3:45 p.m. - 4 p.m. 250 Winners Circle
4 p.m. - 4:10 p.m. 450 Class Sight Lap
4:10 p.m. - 4:45 p.m. 450 Class Moto #2
4:45 p.m. - 5 p.m. 450 Winners Circle
5 p.m. - 5:30 p.m. Press Conference